Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

The Marx revival

Conceptes clau i noves interpretacions

Escrita per experts internacionals en un estil clar i accessible per a un públic molt ampli, aplega les interpretacions contemporànies més interessants de l'obra de Marx.

 

El planeta està patint problemes greus a causa del capitalisme. Arreu del món, Karl Marx, alliberat de les cadenes del «socialisme real», és redescobert com un pensador que ens va proporcionar una crítica penetrant. 'The Marx Revival' és la guia de les idees de Marx més completa i més moderna que ha aparegut d’ençà de la caiguda del mur de Berlín. Escrita per prestigiosos experts internacionals en un estil clar i accessible per a un públic molt ampli, aplega les interpretacions contemporànies més interessants i suggeridores de l’obra de Marx. Presenta el que realment va escriure sobre divuit temes clau, que són àrees que requereixen una actualització com a resultat dels canvis esdevinguts des de finals del segle XIX, juntament amb els motius pels quals segueixen sent tan rellevants en la societat contemporània. El resultat és un recull que serà indispensable tant per als especialistes com per a les noves generacions que s’acosten a l’obra de Marx per primer cop.

 

 

«The Marx Revival és una revelació: un Marx per als nostres temps.»

Nancy Fraser

···

«És Marx per al segle XXI.»

Göran Therborn

···

«The Marx Revival és el lloc per on començar en els estudis sobre Marx.»

Gregory Claeys

22,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: d’octubre 2022
Pes: 660 gr
Pàgines: 460
ISBN: 978-84-18705-40-3