La Torre de la Serra Ampliar

La Torre de la Serra

Nou producte

Autor: Joni D.
Pròleg: Jann-Marc Rouillan
Col·lecció:
 Lletrafelina
Pàgines: 88
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-943205-8-3


«No és només un relat. Cada pàgina participa de la resistència de la nostra
memòria.» Jann-Marc Rouillan

Més detalls

12,00 € amb impostos

SINOPSI ::


La seva vida, el seu exili, havia començat abans de néixer, en el moment que la padrina va acollir aquells tres guerrillers.


El fil roig i el negre de les histories d’ahir i d’avui. Una partida de maquis arriba a la torre de la Serra, un grup autònom es prepara per una acció armada, un inspector franquista segueix la pista dels subversius, un jove ha de creuar la frontera cap a l’exili, històries que són la nostra historia, la resistència al poder que arriba fins avui dia.
El temps canviant d’unes vides que són les d’abans i les d’ara, d’unes lluites, unes vivències que ens recorren per dins, els exilis i les resistències, de les marxes forçades i dels difícils retorns, de la duresa distància però també de la calidesa del retrobament. Molt més que l’èpica de la subversió, La Torre de la Serra és un relat sincer i proper sobre el costat humà de la subversió armada.


«No és només un relat. Cada pàgina participa de la resistència de la nostramemòria.» Jann-Marc Rouillan, del pròleg


Joni D.

Joni D.

va néixer el 1968 i des de jove va fer girar la seva vida al voltant de la cultura. Entre 1982 i 1996 va fer de music, cantant, periodista, editor fonogràfic i promotor, sempre d’una manera no professional en el sentit econòmic de la paraula. El 1997 va crear l’empresa de promoció musical Hace Color i, alguns dels seus grups van donar, si més no, mitja volta al món. L’any 2004, en plena crísi del mercat discogràfic, va crear el segell Kasba Music que ha editat al voltant de 100 discos fins l’actualitat.A finals de l’any 2010 va publicar el seu primer llibre “Que pagui Pujol! Una crònica punk de la Barcelona dels 80” (La Ciutat Invisible), un llibre que recollia les seves memòries de joventut i que va rebre una gran resposta per part del públic.Com ell mateix explica avui dia, aquell primer llibre només va pretendre ser un experiment mitjançant el qual poder valorar la seva capacitat d’escriure abans d’atrevir-se, o no, a fer el seu segon treball “Grups Autònoms. Una crònica armada de la Transacció democràtica” (El Lokal, 2013).