Aquestes festes tornen els packs de llibres de Tigre de Paper! Packs a preus especials i gratis si et fas subscriptora de l'edtiorial!

Que vol dir subscriure's a Tigre de Paper? Així ras i curt!: Rebre les novetats que publiquem automàticament a casa. Nosaltres publiquem un llibre i directament te l'enviem a casa i te'l cobrem del compte corrent. La subscripció inclou un màxim de 10 llibres l'any i mai cobrem més d'un llibre al mes. Així gaudeixes del 15% de descompte i l'enviament és gratuït. No es paga cap quota, només cobrem els llibres a mesura que els enviem. Si et vols subcriure o vols més informació, clica aquí!

A continuació hi trobareu els diferents packs, hi teniu un enllaç per tenir més informació de cada cap o per comprar-los directament.

Pack1 La tendresa dels pobles 30€

Inclou els títols: El Che ministre, Els soviets i La claveguera maróMés informació o compra directa clicant aquíPack2 Lletraferides 45€

Inclou els títols: Carbonia, Els desemparats, Una amistat prohibida i Estralls de la memòria 

Més informació o compra directa clicant aquíPack3 Revolució és nom de dona 40€

Inclou els títols: Sis mesos rojos a Rússia, Ulrike Meinhof, la biografia i Leila Khaled, el meu poble viurà

Més informació o compra directa clicant aquíPack4 Eines 30€

Inclou els títols: Els soviets, Qui pot comprar o vendre el cel, la força de treball o l'escalfor de la terra?, El manifest comunista i Quan la por canvia de bàndol

Més informació o compra directa clicant aquí