Tardor d’efemèrides! Aquesta tardor es compleixen 50 i 100 anys de dues efemèrides que des de Tigre de Paper hem volgut recordar i retre un merescut homenatge. Així, presentem ‘El Che ministre’ en el marc del 50è aniversari del seu assassinat i també ‘Els soviets’ i ‘Sis mesos rojos a Rússia’ com a commemoració del centenari de la revolució russa. 

Com va dir Montserrat Roig, ‘La cultura és l’opció més revolucionària a llarg termini’ i és per aquest motiu que des de Tigre de Paper | Edicions sempre hem pensat que el nostre paper com a editorial compromesa amb les diferents lluites de transformació social ha de ser el de posar eines per a la formació i aprenentatge col·lectius, perquè només aprenent del passat, podrem teixir la lluita present i guanyar el futur. 

Així  doncs, una vegada més aprofitem aquest 2017 per reafirmar-nos amb el nostre compromís de posar la literatura al servei de les classes populars i ser un puny alçat més en la barricada contra el pensament hegemònic. Perquè estem vivint un moment clau, de grans atacs contra els nostres drets com a classe i com a poble, però que al mateix temps obren finestres a l’esperança.

Ara més que mai, és el moment que els tigres i tigresses de la literatura esmolem les urpes! A les biblioteques! A les biblioteques!