Aquest novembre arribem als 50 llibres publicats en aquests 6 anys de projecte editorial. I per celebrar-ho estrenem nova web i us portem un sorteig molt exclusiu! 

Ha plogut molt des que el setembre de 2011 naixia Tigre de Paper | Edicions amb la publicació dels tres primers títols. Volem aprofitar aquest moment de xifres rodones per agrair a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres, especialment en els primers anys i que van fer possible la consolidació gens fàcil d’una aposta editorial arriscada pel seu compromís amb la temàtica social i la llengua catalana. A tothom qui ens ha ajudat fent feines de traducció, correcció, antologia, col·laboració, presentacions, pròlegs...I evidentment a totes les lectores i subscriptores, sense vosaltres tot això ni seria possible ni tindria sentit.

I per compartir una mica de la nostra alegria presentem nova web acompanyada d’un sorteig molt especial! La nova web està pensada  per tal de millorar totes les funcions i optimitzar l'accés a la informació més rellevant. Tindreu un accés més còmode i ràpid a tota la informació dels llibres i a la resta d'eines de l'editorial també des del mòbil o tauleta. Alhora també està pensada per facilitar la compra i enviament dels nostres llibres on-line d'una forma més accessible. No us la perdeu!

I ara...allò que tothom espera! Sortegem un llibre firmat per Leila Khaled! Per tothom qui no va poder ser a Barcelona el maig passat, us portem la nova edició de ‘El meu poble viurà’ (Tigre de Paper, 2017) dedicada per la revolucionària Palestina més destacada. Com hi podeu participar? Molt fàcil! Compartiu aquesta publicació de Facebook i el llibre pot ser vostre!